NUR FARAH AIN ZULKIFLI: Happy New Year (:

Saturday, 31 December 2011

Happy New Year (:


Assalammualaikum Blogger ,

Huihui . Happy New Year semua . Hope kawan kawan menjadikan tahun baru lebih baik dari tahun sebelumnya yaa . Hee~, Saje saje na update mlm nii . Act , tade ahh na cita pasal New year . Tajuk je New Year (: Entry nii lebih kepada mengata orang . Sebab tuu gambar kat atas tuu ceng-gitu . Haha~, *Amboii , Aien . Na mengata orang yee . Orang lain dok mengata kau , kau xtau . Ala , bia lahh orang na mengata pon kan . Tade ahh , Aien bukan na mengata . Tp just na meluahkan je . Yela , Aien xpaham dgn sorang girl nii . Bajet HOT kot . TERsangat lahh bajet . Aien pon pelik kenapa dye jadi mcm tuu sgt . Kot yee lahh orang ramai dok MINAT kat kau , xpayah sampai na bgtau semua orang . Na show off lahh tu kan . Da tau sgt . Orang yg ramai peminat , yg lagi hot and lagi cantik dari kau pon xmacam kau tau . Kau tuu je menggelabah sgt . Sampai update kat status weyh . Ape motif kau sebenarnya ? Na bgtau semua friendlist kau kat fb tuu yg kau ramai peminat ke ?

Na tau sebab ape Aien cakap macam tuu ? Jom kita baca nii :

 *Huh ! bape ramai hantar relation na aku jadi bini dgn awek dyowg nii hoi . Hantar lahh lagi . Da       berapa kali aku reject pon tak tau .

Nii jela yg dapat Aien taip . Maleh ehh na taip banyak-2 . Buang masa . Na tergelak bila Aien baca . Ape pendapat korang ? Poyo , bajet , perasan ? Haha~, macam macam kan manusia nii . Mungkin dye na kan perhatian orang . Sebab tuu sanggop buat status mcm tuu kan . Publisiti murahan ahh kate kan :p Xpenah Aien jumpa orang mcm nii tau . Haih , da lahh . Kita tengok dan lihat lahh ape yg akan jadi dgn hamba Allah tuu nanti k (: Assalammualaikum .

# Sorry ahh . TER-mengata jugak akhirnya . Haha~, Maaf maaf :p Haih , kumpul dosa lagi kau nii Aien . New Year baru je masuk , da buat dosa lagi . 

Happy New Year ,
Nur Farah ain

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D