NUR FARAH AIN ZULKIFLI: December 2011

Saturday, 31 December 2011

Happy New Year (:


Assalammualaikum Blogger ,

Huihui . Happy New Year semua . Hope kawan kawan menjadikan tahun baru lebih baik dari tahun sebelumnya yaa . Hee~, Saje saje na update mlm nii . Act , tade ahh na cita pasal New year . Tajuk je New Year (: Entry nii lebih kepada mengata orang . Sebab tuu gambar kat atas tuu ceng-gitu . Haha~, *Amboii , Aien . Na mengata orang yee . Orang lain dok mengata kau , kau xtau . Ala , bia lahh orang na mengata pon kan . Tade ahh , Aien bukan na mengata . Tp just na meluahkan je . Yela , Aien xpaham dgn sorang girl nii . Bajet HOT kot . TERsangat lahh bajet . Aien pon pelik kenapa dye jadi mcm tuu sgt . Kot yee lahh orang ramai dok MINAT kat kau , xpayah sampai na bgtau semua orang . Na show off lahh tu kan . Da tau sgt . Orang yg ramai peminat , yg lagi hot and lagi cantik dari kau pon xmacam kau tau . Kau tuu je menggelabah sgt . Sampai update kat status weyh . Ape motif kau sebenarnya ? Na bgtau semua friendlist kau kat fb tuu yg kau ramai peminat ke ?

Na tau sebab ape Aien cakap macam tuu ? Jom kita baca nii :

 *Huh ! bape ramai hantar relation na aku jadi bini dgn awek dyowg nii hoi . Hantar lahh lagi . Da       berapa kali aku reject pon tak tau .

Nii jela yg dapat Aien taip . Maleh ehh na taip banyak-2 . Buang masa . Na tergelak bila Aien baca . Ape pendapat korang ? Poyo , bajet , perasan ? Haha~, macam macam kan manusia nii . Mungkin dye na kan perhatian orang . Sebab tuu sanggop buat status mcm tuu kan . Publisiti murahan ahh kate kan :p Xpenah Aien jumpa orang mcm nii tau . Haih , da lahh . Kita tengok dan lihat lahh ape yg akan jadi dgn hamba Allah tuu nanti k (: Assalammualaikum .

# Sorry ahh . TER-mengata jugak akhirnya . Haha~, Maaf maaf :p Haih , kumpul dosa lagi kau nii Aien . New Year baru je masuk , da buat dosa lagi . 

Happy New Year ,
Nur Farah ain

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Monday, 26 December 2011

Teddy Bear (:



Assalammualaikum Blogger ,

Hewhew (: Guess what ? Hari nii kita dapat teddy bear . Besar juga lahh . Suka suka ! Thanks sayang . Sayang awak sangat-2 lahh . Nanti kalau kita rindu awak boleh pelok bear kan . Kalau tido malam pon boleh pelok juga . Wahh , bestnyerr kan :p Thanks sgt tok hari nii bie . Sanggop datang jauh-2 . Thanks teman kita makan time kita rehat td . Kesian bie , abis duet bie kan . Sorry sgt k . Bby janji jaga bear nii baik baik (: 

Sepanjang hidup kita , kita xpena dapat bear . Jgn na katakn yg besar , yg kecil pon xpena . Awak orang pertama . Bangga tak ? Haha~, Xtau na cakap mcm mana dah . Yg boleh kita cakap , thanks for everything :') Kita nii sayang sangat kat awak . Bia lahh org na cakap ape . Kita tetap sayang awak <3 meh kiss sikit . Muahh . Hee~

# Kenapa hati nii rasa mcm awak takan jadi milik kita ? Kita nak awak sbb kita sayang awak sorang je :')


Lot of LOVE , 
AienZulkifli 

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Wednesday, 21 December 2011

1 , 2 , 3 CHAK :')


Assalammualaikum Blogger ,

Say yeahhh , say hoo :p Haha~, masuk air jap . Haih , da berapa hari agak ehh tah den tak update belog nii kan . Cuba kirakan boleh ? Lalala~

Hmm~, semalam kita nangis . Kita nangis pasal dye . Kita nangis pk pasal hubungan kita . Xtau ahh sampai bila boleh bertahan . Xtau na buat ape dah . Macam-2 kita pk semalam . Kita mmg jenis xpandai na luahan perasaan . Ape yg kita rasa kita lebih selesa pendam sendiri sebab tanak keruhkan keadaan . Bila kita dok pk-2 , tiba kita teringat semua yg dye pena cakap kat kita . Dari yg baik smpai yg tak berapa baik tuu . Ye , mmg kita na lupakan . Benda lama , tp bila na buat xsemudah kita cakap kan . Tape ahh , kita cuba :') Aien just na rasa dihargai and disayangi je . Aien tau dye da buat mcm-2 tok Aien tok tunjukkan sayang dye . Dulu , Aien yakin dgn semua tuu , Tapi tuu setahun yg lepas . Sekarang Aien sendiri xtau . Huh .

Selagi Aien boleh bersama dye , Aien akan cuba jage dye baik-2 . Even ape yg Aien buat xmcm ape yg dye harapkan . Sorry . ILOVEYOU . Kbai .

#Gambar tuu candid da lama . Ade tangan m'gatal pegi candidkan -.-


Lot of LOVE , 
Nur Farah Ain 

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Wednesday, 7 December 2011

A Day With You , Sayang



Assalammualaikum Blogger ,

Hey , guyss ! What's up ? Hari nii before pegi kerja na buat entry jap (: Nampak tak gambar kat atas tuu ? Atoto , sweet kan ? Haha~, #Okey , maaf ! Kita tau kita tak sesweet awak awak semua :p Btw , nii gambar semalam . Semalam kita keluar dgn dye pegi jalan-2 . Lalala~, Act , semalam memang dah janji na keluar sama sama . Aien janji dgn dye Aien yg nak turun sana tp my mom tiba xbagi . Sedih gila . Then , dye datang sini . Kami pegi Time Square dgn Pavilion je . Tuu pon sebab na tengok Ombak Rindu . Tapi , tade rezeki ktorg na tngok cite tuu sama sama sebab semua tiket dah sold out . Sedih gila kan . Masa makan sampai kat Pandan Jaya Aien xbnyk cakap dgn dye . Ade sebab sebab tertentu . Aien dah explain kat dye . Tapi , Aien tau dye sakit hati gila dgn Aien time tuu . Dah ahh Aien xjadi pegi sana , bila dye dah datang sini Aien buat dye macam tuu lak . " Bie , baby minta maaf k . Baby tau sala baby ):"

Lepas pegi Pavilion , dalam pukul 2 lebih ktorg terus balik . Then Aien ajak dye pegi boling . Sempat main dua game . Lepas abis je boling tuu pegi tasik . Lepak lepak dgn dye jap . Xdapat lama sebab dye na balik Seremban lak . Time tuu sempat ahh juga snap gambar sikit dgn dye . Na tengok kee ? Jeng jeng jeng , jap tau (:
















# Haa~, nii lahh gambar semalam . Hee~, ye , aku tau aku agak gedik dalam gambar nii . Tp bia ahh . Dgn bf aku je punnnn :p

K lahh , Aien na siap siap pula . Btw , Aien na dye tau , Aien sayang dye sangat sangat <3 Bubye !


Lot of LOVE , 
Alifara <3

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D