NUR FARAH AIN ZULKIFLI: November 2011

Wednesday, 30 November 2011

Dearest Friends (:



Assalammualaikum Blogger ,

Woot woot :p Hari nii dah 1Disember kan . And , hari nii first day Aien dapat contct dgn Bestfriend Aien . Yg sudah semakin sombong tuu (: Haha~, Babe , I miss you soo much lahh . Yeah , seriously , Aien rindukan kanak kanak ribena masa dekat SMKDUHA . Na tau sape ? Calon calonnye ialah Nur Raihanah Ismail , Iylia Saiyidah Zamre and Nur Hidayah Zainuddin . Mereka nii sangat awesome tau . I love them so much !

Haa~, pape pon 7 Disember nnt will be my awesome day kan ? Hopefully ! Na jumpa dyorang . Rindu sgt dengan perangai gila gila korang tuu :p Na amek gambar banyak banyak dgn korang . Biasalah , lepas Aien pindah , almost 2 years xjumpa dyowg nii . Da jauh kan :') Yg Iylia and Hidayah tuu mmg da lama lahh dapat fb dye kan . Yg sorang nii , baru na buat . Sebaik ingat na add , kalau ta belasah kau cukup cukup Rai . Haha~,

Waa~, can't wait 7 Disember . Pleasee , cepat sikit . Na jumpa korang with my hubby meyh :p Aien tggu korang dekat Seremban k . Aien dari KL . Biasalah , mybe lambat sikit . Jgn xjadi lak . Dah excited gila na jumpa korang nii . Weeee :p Before tuu , tengok nii :


Nur Raihanah Ismail


Iylia Saiyidah Zamre


Nur Hidayah Zainuddin 


K lahh , xsabar na jumpa korang k (; Miss you alll <3



Lot of LOVE ,
AienZulkifli

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Last day in SMK Pandan Indah :')



Assalammualaikum Blogger ,


Woot woot :p Aien na bgtau something nii . Paper exam Aien da abis . Yahuuuu (: But , sedih jgk . Lepas nii da xjmpe kawan kawan , da xdapat na gelak gelak dgn budak budak SMK Pandan Indah . Hari nii last day Aien sebagai student kat SMKPI . Sedihhh ): Paling penting , lepas nii dah xdapat na tulis no.kad pengenalan , angka giliran , xdapat na dengar pengawas pengawas tuu baca arahan , da tade lagi ayat " Okey , masa menjawab sudah tamat . Sila letak pen dan semak no. kad pengenalan dan angka giliran. Pastikan helaian tambahan telah diikat dgn kertas jawapan  " . 


Lepas nii juga da tade lagi bangun pagi pagi iron baju sekolah , susun buku , perhimpunan , waktu rehat dgn kawan kawan , homework yg belambak , da tade lagi na dengar cikgu bising sbb xbuat kerja sekolah ): Seriously , Aien akan rindu semua nii :') Nnt mesti da jarang jumpa kawan gosip , Adilah and Sara . Uwaa ): Gonna miss you all ! Nanti dah xdapat pergi KK beli topup , beli goreng pisang dekat depan 7e , duduk dalam 7e sebab na aircond and beli ice blanded dgn korang lagi . Sape na aja Aien kalau Aien xtau na buat ? Sape na mara Aien if Aien xreti na buat benda yg dah aja ):


K lahh , sebak lak hati tulis benda alah nii . Yg pnting korang takan lupakan Aien kan ? Aien sayang korang semua . GONNA MISS YOU ALL ! Thanks for being my friend . Hope our friendship stay forever and ever . I love you all <3 
  
# Khas tok semua student SMKPI yg mengenali Aien secara langsung mahupon tidak (: 




Lot pf LOVE , 
AienZulkifli




Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Tuesday, 29 November 2011

Guess what ?



Assalammualaikum Blogger ,


Hallo hallo hallo (: Today , chemistry . Exam paling suck Aien rasa . Geram betol ahh . And , esok , last paper , BIOLOGY . Woot woot . Happy gila . Pinggang Aien da naik lenguh duduk lama lama mengadap paper . Huh ! Happy , happy jgk an , but now , i'm not in a good mood . So , tolong jangan na meyakitkan hati , buat Aien panas . Memang na tempah maut nama nye tuu . Ade je yg buat mood rosak ohh . Benci betul . Tolong lahh sehari tuu na hati nii senang je , xboleh ke -.- Benci ah , benci benci benci ! K ahh , serious mood betol betol da tade nii . Bubye all .


# Haih , ade jugak benda yang aku xtau . Kau xbgtau aku pon . So , xpayah na kata aku nii berahsia sgt ahh kan . Kau buat macam tuu tape ea ? Okey , aku pon na buat jgk ahh . Na try , mcm best je kan . Mengata dulang paku serpih , mngata orang dye yg lebih -.-




        NOT IN A GOOD MOOD -.-
Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Sunday, 27 November 2011

It's HURT :'(



Assalammualaikum Blogger ,


Okey , malam nii totally takde mood . Xtau ahh na cakap macam mana . Hmm~, macam-2 yg Aien rasa sekarang . Sedih , kecewa , sakit hati , xsangka and na nangis . Dah lahh , Aien . Jangan nangis nangis okey . Kau takan dapat pape pon kalau kau nangis nangis tuu . Sabar k . Kau kan kuat . Hmm~, Aien xkuat macam korang . Aien cuba k :') Arghhh , serious na nangis . Saba Aien , saba , saba , saba . Tarik nafas . Innnnn outttt . Huh !


Xsangka betul . Seriuosly xsangka . Sorry lahh kalau kita "menyemak" dalam hidup dye k . Sorry sesangat ! Dah xsemak lagi dah k . Sorry kita like status dye tadi . Okey , kita unlike balik sbb tanak menyemak kat situ . Ya Allah , xtau na ckp mana dgn perasaan malam nii . Fuhh , sakit sangat . Terlampau sakit . Sorry , sbb jd sorang PENIPU dalam hidup dye . Kalau benci dgn perangai kita pon , sorry lahh . K lahh , da xboleh na taip bnyk-2 . Bye . Na masuk bilik n nangis . Bubye :')
Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Saturday, 26 November 2011

Just missing





Assalammualaikum Blogger ,




Hey guys , how are you ? Hope korang sihat (: Malam nii tiba teringin na update blog yg hampir bersawang nii . Haha~, hmm~, nmpk ta gambar kat atas tuu . Kemain merah inai dye kan . Petang tadi Aien sempat ahh pakai inai and tuu lahh hasil ehh :p Yg penting CINCIN tuu (: Boyfie I bagi tau . Hee~, sape lagi kalau bukan Muhammad Alif kan . Act , td tengah tengok-2 gambar kat phone . Bila sampai kat satu folder yg diberi nama ALIFARA tiba rasa sebak gila ahh hati nii . Xtau nama . Mesti sbb rindu kan . And Aien tiba teringat moment bersama si dia . Rindu gila lahh time tuu . Da lama rasanya ktowg xmcm tuu ):


Peristiwa tuu jadi masa 13 NOVEMBER 2010 . Da lama dah . Almost 1 year kan ? Yg Aien ingat time tu Alif demam tp dye datang sbb na jumpa Aien . So sweet kan . Demam-2 pon sanggup datang juga . Thnaks sayang . And now , Aien rindu sgt time tuu :') Nii Aien ade lahh sikit gambar tok korang tengok (: Na tengok lebih , pegi kat facebook okey .












Seriously bie , bby rindu gila time nii ): Uwaaa , rasa na nangis pon ade nii . Ish ish ish . Alif , sayang awak sngat sangat lahh <3 K lahh , cukup lahh nii kot . Haha~, xtau na buat ending macam mana . Macam nii pon okey kan (: Before tuu , I LOVE YOU MUHAMMAD ALIF !


Lot of LOVE ,
Aien Zulkifli


















Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Friday, 11 November 2011

SPM around the corner !




Assalammualaikum Blogger ,


Hallo hallo hallo ! Lama jugak Aien xmenjenguk blog kan . Nasib baik tak berabuk je . Haha~, biasalahh bila SPM around the corner nii dah tade masa na update blog , online online nii . Waktu yg tinggal digunakan sebaik mungkin untuk study . Cuak juga tapi InsyaAllah , Aien akan cuba buat yg terbaik demi family Aien dan demi masa depan Aien . Aien tanak hidup susah . Na tolong family selagi Aien termampu . Aien janji , akan buat yg terbaik ! #Semangat nii :p Ilmu yg ade pada Aien , Aien akan guna sebaik mungkin . Thanks kat korang yg dah sudi curahkan ilmu korang tok mengajar Aien . Aien akan doakan kejayaan anda semua . Especially , cikgu cikgu yg tanpa jemu beri Aien bimbingan dari Aien mengenal huruf A hingga sekarang . Thank you so much . Semoga hidup cikgu semua diberkati hendaknya . Aminnnn ! #Haii , ayat na touching touching je . 





 Okey . Now , slot bermaaf maafan pula :p First of all , Aien na minta maaf dekat semua jika Ade tergores hati , menyakitkan hati or yg sewaktu dengannya , Aien dgn rendah diri ingin meminta maaf dari hujung rambut till hujung kaki . Kepada sesiapa yg pernah terasa hati dgn kata kata Aien , Aien minta maaf sangat sangat . Biasa lahh kan , kalau mulut tade insurans memang macam tuu . Cakap ikot sedap mulut dye je . Hee~, Minta ampun yaa korang :') Anda semua , Aien minta jasa baik korang semua untuk memaafkan segala kesalahan Aien seterusnya mendoakan kejayaan Aien . Percayalahh , anda semua sentiasa Aien doakan . Semoga semua kawan kawan  mendapat 9A+ . Good Luck untuk semua calon SPM k . Buat yg terbaik . Kbai .


Me LOVE You ,
Nur Farah Ain .


Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D