NUR FARAH AIN ZULKIFLI

Monday, 20 February 2012

Alhamdulillah [:



Assalammualaikum Blogger ,

Jeng jeng jeng ! Apo kabo semua ? Sehad ? Alhamdulillah . Begitu ahh hendaknye kan :p Da lama gila kita xupdate kan . Sorry lahh , kita keja  . Da balik keja penat pula . Maaf lahh belog , hampir bersawang da anda . Hee~, haa , nmpk ta gambar atas tuu ? Yeahh , nii lahh phone baru kita . Act , da na dekat sebulan juga pkai phone nii , tp hari nii baru ade masa na buat entry . Haha~. Kita tau phone nii xmahal mana , tp kita bersyukur jgk lahh kan . Duit titik peluh sendiri k . Ade lahh juga sponsor by : MA . Huahuahua !

Not bad lahh phone nii . Okey okey je . Berpatutan dgn harga okey . Sayang gila kat phone nii . Sebaik lahh keja . Kalau ta , xmerasa lahh kita na pkai phone nii . Haha~, korang try lahh . Awesome jgk . Tp kalau korang loaded xpyah amek nii ahh . Amek I phone 4s je terus . Hee~, 

Haha~, k lahh . Da blurr . Xtau na tulis ape . Kbai .

# Bukan na menunjuk k . Tade niat pon -.-"

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Saturday, 31 December 2011

Happy New Year (:


Assalammualaikum Blogger ,

Huihui . Happy New Year semua . Hope kawan kawan menjadikan tahun baru lebih baik dari tahun sebelumnya yaa . Hee~, Saje saje na update mlm nii . Act , tade ahh na cita pasal New year . Tajuk je New Year (: Entry nii lebih kepada mengata orang . Sebab tuu gambar kat atas tuu ceng-gitu . Haha~, *Amboii , Aien . Na mengata orang yee . Orang lain dok mengata kau , kau xtau . Ala , bia lahh orang na mengata pon kan . Tade ahh , Aien bukan na mengata . Tp just na meluahkan je . Yela , Aien xpaham dgn sorang girl nii . Bajet HOT kot . TERsangat lahh bajet . Aien pon pelik kenapa dye jadi mcm tuu sgt . Kot yee lahh orang ramai dok MINAT kat kau , xpayah sampai na bgtau semua orang . Na show off lahh tu kan . Da tau sgt . Orang yg ramai peminat , yg lagi hot and lagi cantik dari kau pon xmacam kau tau . Kau tuu je menggelabah sgt . Sampai update kat status weyh . Ape motif kau sebenarnya ? Na bgtau semua friendlist kau kat fb tuu yg kau ramai peminat ke ?

Na tau sebab ape Aien cakap macam tuu ? Jom kita baca nii :

 *Huh ! bape ramai hantar relation na aku jadi bini dgn awek dyowg nii hoi . Hantar lahh lagi . Da       berapa kali aku reject pon tak tau .

Nii jela yg dapat Aien taip . Maleh ehh na taip banyak-2 . Buang masa . Na tergelak bila Aien baca . Ape pendapat korang ? Poyo , bajet , perasan ? Haha~, macam macam kan manusia nii . Mungkin dye na kan perhatian orang . Sebab tuu sanggop buat status mcm tuu kan . Publisiti murahan ahh kate kan :p Xpenah Aien jumpa orang mcm nii tau . Haih , da lahh . Kita tengok dan lihat lahh ape yg akan jadi dgn hamba Allah tuu nanti k (: Assalammualaikum .

# Sorry ahh . TER-mengata jugak akhirnya . Haha~, Maaf maaf :p Haih , kumpul dosa lagi kau nii Aien . New Year baru je masuk , da buat dosa lagi . 

Happy New Year ,
Nur Farah ain

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D