NUR FARAH AIN ZULKIFLI: 2011

Saturday, 31 December 2011

Happy New Year (:


Assalammualaikum Blogger ,

Huihui . Happy New Year semua . Hope kawan kawan menjadikan tahun baru lebih baik dari tahun sebelumnya yaa . Hee~, Saje saje na update mlm nii . Act , tade ahh na cita pasal New year . Tajuk je New Year (: Entry nii lebih kepada mengata orang . Sebab tuu gambar kat atas tuu ceng-gitu . Haha~, *Amboii , Aien . Na mengata orang yee . Orang lain dok mengata kau , kau xtau . Ala , bia lahh orang na mengata pon kan . Tade ahh , Aien bukan na mengata . Tp just na meluahkan je . Yela , Aien xpaham dgn sorang girl nii . Bajet HOT kot . TERsangat lahh bajet . Aien pon pelik kenapa dye jadi mcm tuu sgt . Kot yee lahh orang ramai dok MINAT kat kau , xpayah sampai na bgtau semua orang . Na show off lahh tu kan . Da tau sgt . Orang yg ramai peminat , yg lagi hot and lagi cantik dari kau pon xmacam kau tau . Kau tuu je menggelabah sgt . Sampai update kat status weyh . Ape motif kau sebenarnya ? Na bgtau semua friendlist kau kat fb tuu yg kau ramai peminat ke ?

Na tau sebab ape Aien cakap macam tuu ? Jom kita baca nii :

 *Huh ! bape ramai hantar relation na aku jadi bini dgn awek dyowg nii hoi . Hantar lahh lagi . Da       berapa kali aku reject pon tak tau .

Nii jela yg dapat Aien taip . Maleh ehh na taip banyak-2 . Buang masa . Na tergelak bila Aien baca . Ape pendapat korang ? Poyo , bajet , perasan ? Haha~, macam macam kan manusia nii . Mungkin dye na kan perhatian orang . Sebab tuu sanggop buat status mcm tuu kan . Publisiti murahan ahh kate kan :p Xpenah Aien jumpa orang mcm nii tau . Haih , da lahh . Kita tengok dan lihat lahh ape yg akan jadi dgn hamba Allah tuu nanti k (: Assalammualaikum .

# Sorry ahh . TER-mengata jugak akhirnya . Haha~, Maaf maaf :p Haih , kumpul dosa lagi kau nii Aien . New Year baru je masuk , da buat dosa lagi . 

Happy New Year ,
Nur Farah ain

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Monday, 26 December 2011

Teddy Bear (:



Assalammualaikum Blogger ,

Hewhew (: Guess what ? Hari nii kita dapat teddy bear . Besar juga lahh . Suka suka ! Thanks sayang . Sayang awak sangat-2 lahh . Nanti kalau kita rindu awak boleh pelok bear kan . Kalau tido malam pon boleh pelok juga . Wahh , bestnyerr kan :p Thanks sgt tok hari nii bie . Sanggop datang jauh-2 . Thanks teman kita makan time kita rehat td . Kesian bie , abis duet bie kan . Sorry sgt k . Bby janji jaga bear nii baik baik (: 

Sepanjang hidup kita , kita xpena dapat bear . Jgn na katakn yg besar , yg kecil pon xpena . Awak orang pertama . Bangga tak ? Haha~, Xtau na cakap mcm mana dah . Yg boleh kita cakap , thanks for everything :') Kita nii sayang sangat kat awak . Bia lahh org na cakap ape . Kita tetap sayang awak <3 meh kiss sikit . Muahh . Hee~

# Kenapa hati nii rasa mcm awak takan jadi milik kita ? Kita nak awak sbb kita sayang awak sorang je :')


Lot of LOVE , 
AienZulkifli 

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Wednesday, 21 December 2011

1 , 2 , 3 CHAK :')


Assalammualaikum Blogger ,

Say yeahhh , say hoo :p Haha~, masuk air jap . Haih , da berapa hari agak ehh tah den tak update belog nii kan . Cuba kirakan boleh ? Lalala~

Hmm~, semalam kita nangis . Kita nangis pasal dye . Kita nangis pk pasal hubungan kita . Xtau ahh sampai bila boleh bertahan . Xtau na buat ape dah . Macam-2 kita pk semalam . Kita mmg jenis xpandai na luahan perasaan . Ape yg kita rasa kita lebih selesa pendam sendiri sebab tanak keruhkan keadaan . Bila kita dok pk-2 , tiba kita teringat semua yg dye pena cakap kat kita . Dari yg baik smpai yg tak berapa baik tuu . Ye , mmg kita na lupakan . Benda lama , tp bila na buat xsemudah kita cakap kan . Tape ahh , kita cuba :') Aien just na rasa dihargai and disayangi je . Aien tau dye da buat mcm-2 tok Aien tok tunjukkan sayang dye . Dulu , Aien yakin dgn semua tuu , Tapi tuu setahun yg lepas . Sekarang Aien sendiri xtau . Huh .

Selagi Aien boleh bersama dye , Aien akan cuba jage dye baik-2 . Even ape yg Aien buat xmcm ape yg dye harapkan . Sorry . ILOVEYOU . Kbai .

#Gambar tuu candid da lama . Ade tangan m'gatal pegi candidkan -.-


Lot of LOVE , 
Nur Farah Ain 

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Wednesday, 7 December 2011

A Day With You , Sayang



Assalammualaikum Blogger ,

Hey , guyss ! What's up ? Hari nii before pegi kerja na buat entry jap (: Nampak tak gambar kat atas tuu ? Atoto , sweet kan ? Haha~, #Okey , maaf ! Kita tau kita tak sesweet awak awak semua :p Btw , nii gambar semalam . Semalam kita keluar dgn dye pegi jalan-2 . Lalala~, Act , semalam memang dah janji na keluar sama sama . Aien janji dgn dye Aien yg nak turun sana tp my mom tiba xbagi . Sedih gila . Then , dye datang sini . Kami pegi Time Square dgn Pavilion je . Tuu pon sebab na tengok Ombak Rindu . Tapi , tade rezeki ktorg na tngok cite tuu sama sama sebab semua tiket dah sold out . Sedih gila kan . Masa makan sampai kat Pandan Jaya Aien xbnyk cakap dgn dye . Ade sebab sebab tertentu . Aien dah explain kat dye . Tapi , Aien tau dye sakit hati gila dgn Aien time tuu . Dah ahh Aien xjadi pegi sana , bila dye dah datang sini Aien buat dye macam tuu lak . " Bie , baby minta maaf k . Baby tau sala baby ):"

Lepas pegi Pavilion , dalam pukul 2 lebih ktorg terus balik . Then Aien ajak dye pegi boling . Sempat main dua game . Lepas abis je boling tuu pegi tasik . Lepak lepak dgn dye jap . Xdapat lama sebab dye na balik Seremban lak . Time tuu sempat ahh juga snap gambar sikit dgn dye . Na tengok kee ? Jeng jeng jeng , jap tau (:
















# Haa~, nii lahh gambar semalam . Hee~, ye , aku tau aku agak gedik dalam gambar nii . Tp bia ahh . Dgn bf aku je punnnn :p

K lahh , Aien na siap siap pula . Btw , Aien na dye tau , Aien sayang dye sangat sangat <3 Bubye !


Lot of LOVE , 
Alifara <3

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Wednesday, 30 November 2011

Dearest Friends (:



Assalammualaikum Blogger ,

Woot woot :p Hari nii dah 1Disember kan . And , hari nii first day Aien dapat contct dgn Bestfriend Aien . Yg sudah semakin sombong tuu (: Haha~, Babe , I miss you soo much lahh . Yeah , seriously , Aien rindukan kanak kanak ribena masa dekat SMKDUHA . Na tau sape ? Calon calonnye ialah Nur Raihanah Ismail , Iylia Saiyidah Zamre and Nur Hidayah Zainuddin . Mereka nii sangat awesome tau . I love them so much !

Haa~, pape pon 7 Disember nnt will be my awesome day kan ? Hopefully ! Na jumpa dyorang . Rindu sgt dengan perangai gila gila korang tuu :p Na amek gambar banyak banyak dgn korang . Biasalah , lepas Aien pindah , almost 2 years xjumpa dyowg nii . Da jauh kan :') Yg Iylia and Hidayah tuu mmg da lama lahh dapat fb dye kan . Yg sorang nii , baru na buat . Sebaik ingat na add , kalau ta belasah kau cukup cukup Rai . Haha~,

Waa~, can't wait 7 Disember . Pleasee , cepat sikit . Na jumpa korang with my hubby meyh :p Aien tggu korang dekat Seremban k . Aien dari KL . Biasalah , mybe lambat sikit . Jgn xjadi lak . Dah excited gila na jumpa korang nii . Weeee :p Before tuu , tengok nii :


Nur Raihanah Ismail


Iylia Saiyidah Zamre


Nur Hidayah Zainuddin 


K lahh , xsabar na jumpa korang k (; Miss you alll <3



Lot of LOVE ,
AienZulkifli

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Last day in SMK Pandan Indah :')



Assalammualaikum Blogger ,


Woot woot :p Aien na bgtau something nii . Paper exam Aien da abis . Yahuuuu (: But , sedih jgk . Lepas nii da xjmpe kawan kawan , da xdapat na gelak gelak dgn budak budak SMK Pandan Indah . Hari nii last day Aien sebagai student kat SMKPI . Sedihhh ): Paling penting , lepas nii dah xdapat na tulis no.kad pengenalan , angka giliran , xdapat na dengar pengawas pengawas tuu baca arahan , da tade lagi ayat " Okey , masa menjawab sudah tamat . Sila letak pen dan semak no. kad pengenalan dan angka giliran. Pastikan helaian tambahan telah diikat dgn kertas jawapan  " . 


Lepas nii juga da tade lagi bangun pagi pagi iron baju sekolah , susun buku , perhimpunan , waktu rehat dgn kawan kawan , homework yg belambak , da tade lagi na dengar cikgu bising sbb xbuat kerja sekolah ): Seriously , Aien akan rindu semua nii :') Nnt mesti da jarang jumpa kawan gosip , Adilah and Sara . Uwaa ): Gonna miss you all ! Nanti dah xdapat pergi KK beli topup , beli goreng pisang dekat depan 7e , duduk dalam 7e sebab na aircond and beli ice blanded dgn korang lagi . Sape na aja Aien kalau Aien xtau na buat ? Sape na mara Aien if Aien xreti na buat benda yg dah aja ):


K lahh , sebak lak hati tulis benda alah nii . Yg pnting korang takan lupakan Aien kan ? Aien sayang korang semua . GONNA MISS YOU ALL ! Thanks for being my friend . Hope our friendship stay forever and ever . I love you all <3 
  
# Khas tok semua student SMKPI yg mengenali Aien secara langsung mahupon tidak (: 




Lot pf LOVE , 
AienZulkifli




Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Tuesday, 29 November 2011

Guess what ?



Assalammualaikum Blogger ,


Hallo hallo hallo (: Today , chemistry . Exam paling suck Aien rasa . Geram betol ahh . And , esok , last paper , BIOLOGY . Woot woot . Happy gila . Pinggang Aien da naik lenguh duduk lama lama mengadap paper . Huh ! Happy , happy jgk an , but now , i'm not in a good mood . So , tolong jangan na meyakitkan hati , buat Aien panas . Memang na tempah maut nama nye tuu . Ade je yg buat mood rosak ohh . Benci betul . Tolong lahh sehari tuu na hati nii senang je , xboleh ke -.- Benci ah , benci benci benci ! K ahh , serious mood betol betol da tade nii . Bubye all .


# Haih , ade jugak benda yang aku xtau . Kau xbgtau aku pon . So , xpayah na kata aku nii berahsia sgt ahh kan . Kau buat macam tuu tape ea ? Okey , aku pon na buat jgk ahh . Na try , mcm best je kan . Mengata dulang paku serpih , mngata orang dye yg lebih -.-




        NOT IN A GOOD MOOD -.-
Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Sunday, 27 November 2011

It's HURT :'(



Assalammualaikum Blogger ,


Okey , malam nii totally takde mood . Xtau ahh na cakap macam mana . Hmm~, macam-2 yg Aien rasa sekarang . Sedih , kecewa , sakit hati , xsangka and na nangis . Dah lahh , Aien . Jangan nangis nangis okey . Kau takan dapat pape pon kalau kau nangis nangis tuu . Sabar k . Kau kan kuat . Hmm~, Aien xkuat macam korang . Aien cuba k :') Arghhh , serious na nangis . Saba Aien , saba , saba , saba . Tarik nafas . Innnnn outttt . Huh !


Xsangka betul . Seriuosly xsangka . Sorry lahh kalau kita "menyemak" dalam hidup dye k . Sorry sesangat ! Dah xsemak lagi dah k . Sorry kita like status dye tadi . Okey , kita unlike balik sbb tanak menyemak kat situ . Ya Allah , xtau na ckp mana dgn perasaan malam nii . Fuhh , sakit sangat . Terlampau sakit . Sorry , sbb jd sorang PENIPU dalam hidup dye . Kalau benci dgn perangai kita pon , sorry lahh . K lahh , da xboleh na taip bnyk-2 . Bye . Na masuk bilik n nangis . Bubye :')
Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Saturday, 26 November 2011

Just missing





Assalammualaikum Blogger ,




Hey guys , how are you ? Hope korang sihat (: Malam nii tiba teringin na update blog yg hampir bersawang nii . Haha~, hmm~, nmpk ta gambar kat atas tuu . Kemain merah inai dye kan . Petang tadi Aien sempat ahh pakai inai and tuu lahh hasil ehh :p Yg penting CINCIN tuu (: Boyfie I bagi tau . Hee~, sape lagi kalau bukan Muhammad Alif kan . Act , td tengah tengok-2 gambar kat phone . Bila sampai kat satu folder yg diberi nama ALIFARA tiba rasa sebak gila ahh hati nii . Xtau nama . Mesti sbb rindu kan . And Aien tiba teringat moment bersama si dia . Rindu gila lahh time tuu . Da lama rasanya ktowg xmcm tuu ):


Peristiwa tuu jadi masa 13 NOVEMBER 2010 . Da lama dah . Almost 1 year kan ? Yg Aien ingat time tu Alif demam tp dye datang sbb na jumpa Aien . So sweet kan . Demam-2 pon sanggup datang juga . Thnaks sayang . And now , Aien rindu sgt time tuu :') Nii Aien ade lahh sikit gambar tok korang tengok (: Na tengok lebih , pegi kat facebook okey .












Seriously bie , bby rindu gila time nii ): Uwaaa , rasa na nangis pon ade nii . Ish ish ish . Alif , sayang awak sngat sangat lahh <3 K lahh , cukup lahh nii kot . Haha~, xtau na buat ending macam mana . Macam nii pon okey kan (: Before tuu , I LOVE YOU MUHAMMAD ALIF !


Lot of LOVE ,
Aien Zulkifli


















Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Friday, 11 November 2011

SPM around the corner !




Assalammualaikum Blogger ,


Hallo hallo hallo ! Lama jugak Aien xmenjenguk blog kan . Nasib baik tak berabuk je . Haha~, biasalahh bila SPM around the corner nii dah tade masa na update blog , online online nii . Waktu yg tinggal digunakan sebaik mungkin untuk study . Cuak juga tapi InsyaAllah , Aien akan cuba buat yg terbaik demi family Aien dan demi masa depan Aien . Aien tanak hidup susah . Na tolong family selagi Aien termampu . Aien janji , akan buat yg terbaik ! #Semangat nii :p Ilmu yg ade pada Aien , Aien akan guna sebaik mungkin . Thanks kat korang yg dah sudi curahkan ilmu korang tok mengajar Aien . Aien akan doakan kejayaan anda semua . Especially , cikgu cikgu yg tanpa jemu beri Aien bimbingan dari Aien mengenal huruf A hingga sekarang . Thank you so much . Semoga hidup cikgu semua diberkati hendaknya . Aminnnn ! #Haii , ayat na touching touching je . 





 Okey . Now , slot bermaaf maafan pula :p First of all , Aien na minta maaf dekat semua jika Ade tergores hati , menyakitkan hati or yg sewaktu dengannya , Aien dgn rendah diri ingin meminta maaf dari hujung rambut till hujung kaki . Kepada sesiapa yg pernah terasa hati dgn kata kata Aien , Aien minta maaf sangat sangat . Biasa lahh kan , kalau mulut tade insurans memang macam tuu . Cakap ikot sedap mulut dye je . Hee~, Minta ampun yaa korang :') Anda semua , Aien minta jasa baik korang semua untuk memaafkan segala kesalahan Aien seterusnya mendoakan kejayaan Aien . Percayalahh , anda semua sentiasa Aien doakan . Semoga semua kawan kawan  mendapat 9A+ . Good Luck untuk semua calon SPM k . Buat yg terbaik . Kbai .


Me LOVE You ,
Nur Farah Ain .


Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Sunday, 23 October 2011

Awww aww , Surpriseeeeeee !


Assalammualaikum Blogger .

Surpriseeeeeee ! Haa~, macam Eric Leong tak intonasi Aien ? Haha~, Korang na tau ape yg surprisee sgt ? Act , tade pape yg surprise ponn . Haha~, Tadi , Aien ade call Bantal Pelok Aien tuu . Aien call sebab na minta maaf :p Haha~, Tiba dye cakap kan " Bie rasa macam na buat surprise je tok Baby " . Wahhhh , Aien yg mendengar tuu tiba tiba jadi excited tau . First time dengar dye na buat surprise tok Aien . Before nii xpenah pon . Sangat terharu :') Tapi , xtau lahh betol ke tak . Tanak lahh mengharap sgt . Tiba xjadi nanti , padan muka ! Kita biasa biasa je okey . Tarik nafasss , innnnnn outttt . Huh~, dah okey da . Td je terlampau excited . Lalala~

Alangkah bahagianye Aien kalau dapat surprise tuu (: #Ceitt , kan da cakap td , jgn mengharap sgt . DEGIL ! . Ala , tp xboleh ahh . Excited lg nii . Tok pertama kalinye dalam masa Setahun 2bulan nii dye nak buat surprise ? OMG ! Macam mimpi kan . Happy gila tau (: Hmm~, k lahh . Nanti kalau surprise nii betol-2 jadi , Aien update kat sini lagi k . Bubye .


Lot of LOVE ,
Nur Farah Ain

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Saturday, 22 October 2011

Jangan nak buat perangai Anjing kau dgn aku (!)

Assalammualaikum Blogger .

Okey , actually , hari nii Aien mmg tanak buat entry pape kat blog . Just na layan muka buku . Sebab dah update pasal Graduation tuu . But , ade benda yang buat Aien nak sangat buat entry hari nii . Hmm~, kalau korang ade follow muka buku Aien , Aien ade buat status pasal cemburu cemburu nii . And , status tuu memang Aien minta pendapat dan Aien xtuju kan tok sesiapa pon . Tp Aien xtau lahh ape masalah sorang budak perempuan nii . Aien xkacau hidup dye pon apatah lagi na tengok muka dye . Bluekk , meluat . Tapi mungkin dye pk dye da bagus sgt kot . Biasalah , budak baru na up kan . Budak bawah Aien . Dye mmg anti Aien since last year lagi . Xtau lahh kenapa kan . Kau dgn akak kau ... Aish , aku malas na libatkan akak kau tuu . Korang nak tau ? Aku da selamat block dye dari friend aku (: Tp before aku block tuu aku sempat capture dye punya status tuu . 

Yeahh , betol korang kata , mungkin status tuu tade kena mengena dgn aku . Tp , apasal time aku buat status macam tuu , kau pon buat status yg sama ? What the hell ! Korang na bukti ? Jap .




Haa~, nii status yang Aien buat . Before Aien buat status nii , Aien ade tulis lg satu status . Tapi da delete . Cuba lihat , Aien tulis status nii 53 minit yg lepas . Then , cuba korang tengok yg nii pula .



Okey , nii status budak tuu . Nmpk ta masa dye buat status nii ? Korang tngok balik betol-2 masa dye buat status nii dgn masa aku buat status aku . Dah ? Ape pendapat korang ? Memang dye buat status nii lepas baca status aku kan . Panas hati doe . Memang mental problem ahh budak nii . Xsalah lagi . Dye pk ramai orang suka dgn perangai dye ? Perangai macam Anjing . Rahsia kau ade kat tangan aku . Jangan sampai aku buka rahsia tuu bgtau mak bapak kau . Mati kau nnt . Aku xcari masalah dgn kau , kau jgn na mulakan dulu . Xtau lahh aku perangai jenis ape kau nii . Kalau kau adik aku , aku da pijak pijak sampai mati . Kau marah aku tulis pasal nii ? Ingat aku kisah ? Ape , tade kena mengena dgn aku ? Okey , tapi aku terasa . Memang kau boleh buat ape pon alasan supaya orang caya cakap kau , tapi , kalau ikot logik and ikot akal yg waras , mmg kau cari gado . # Guna akal yg waras tau . Jgn guna akal kau . Gila jdnye nnt . Lalala~, Kira baik lahh aku nii xtayang muka kau kat sini . Siap ttup lagi nama kau . Lagi pon gambar or nama kau xlayak ade kat blog aku . FAHAM ?

Selepas aku block kau nii , aku harap kau boleh tutup mulut kau yg busuk tuu . Bau longkang tau ! Puiiii ! Da arr , malas aku na pok pek pok pek pasal kau kat sini lagi . Busuk pnye budak . Btw , aku minta maaf kalau status tuu bukan untuk aku tp aku tetap terasa . Aku kenal macam mana perangai kau tuu gilaaa ! Ape , ayat aku kurang aja ? Yeahh , memang aku saja guna ayat macam nii untuk kau .  Na tau sebab ape ?  Sebab kau xlayak lahh na guna ayat baik-2 . Ayat yg macam nii je sesuai dgn kau (: Bubye .

#AKU TERASA SEBAB TUU AKU BUAT ENTRY NII . ADE MASALAH KE ?





Lot of HATE , 
Nur Farah Ain .




Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Friday, 21 October 2011

Graduation Day !


Assalammualaikum Blogger .

Hoi hoii (: Nampak tak gambar Aien kat atas nii ? Hebat ta ? Haha~, Aien da bergelar Graduan tau . Korang ade ? Graduan lahh sangat kan :p Happy wow ! At least da ade lahh juga pengalaman Graduation kan . Ala ala kat universiti tuu . Ape orang cakap ? Convocation kan ? Mak pon da rase nyahhh . Jangan jeles . Haha~, Thanks to Sara Ilia amek kan gambar nii . Seriously , xbnyk amek gambar time graduasi nii . Soo , entry kali nii ade gambar nii je tau . Jangan na bising-2 . Hee~, Korang jeles takk ? Tau ta betapa bangganye bila dapat pkai jubah dgn pegang scroll tuu . # betol ke eja scroll tu ? Kira jadi motivation tok ktorg yg nak SPM nii . Nii first time kan . Aku akan pastikan lepas nii aku akan bergambar mcm nii juga kat Universiti nnt . InsyaAllah . Aminnn . Hopefully kan .

Hari nii semua dress seboleh-2 na kalah kan datin datin . Haha~, Vough nyahh masing-2 . Biasa lahh , pengalaman kan . Kenangan masa kat skola menengah nii . Memang xsemua skola buat majlis majlis macam nii kan . Tapi kan , ade bagusnye bila skola buat macam nii . Semangat sikit (: Haaa~, lupa na gtau . Korang tau , Aien bukan main cuak gila na naik stage tuu . Sejuk gila tangan Aien . Bila sampai je nama Aien kena panggil , Ya Allahhh , rasa na tercabut screw kaki nii . Gigil doeee . Seram sejuk Aien . Padahal benda senang je na buat kan , just naik , amik scroll , amik gambar then berambus dari stage tuu . Itu pon da menggelabah na mati . NERVOUSSS ! Haha~, Aien sedih juga sbb xbnyk gambar dpt kan . Yela , bukan selalu event macam nii . 

Hmm~, Aien da xtau na carot ape kat sini lagi . Cukup arr tu kan . Nanti kalau ade idea , Aien tulis lagii panjang-2 tau . Sebelum tuuu , 












Nii ade sikit buah tangan tok korang yg sudi melawat blog Aien . Sumber : Muka buku (:





Lot of LOVE ,
Nur Farah Ain

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Sunday, 16 October 2011

Congratulation !


Assalammualaikum Blogger .

Heyhey ! Mesti korang pelik kan kenapa tajuk entry Aien "CONGRATULATION" . Act , nii bukan cerita pasal Aien . Tp Aien na buat entry pasal Bantal Peluk Aien tuu . Haa~, na tau sbb ape Aien buat entry pasal dye ? Aien na kongsi kegembiraan dye hari nii . Mungkin bagi korang macam klakar kan , tp bagi Aien , dye sangat AWESOME tau . Eyh , korang na tau ehh ? Maaf maaf , terlupa pula . Haha~, Act , td , Skola dye jd juara tarian . Salah sorang penari tuu Bantal peluk Aien tuu lahh . Bukan main happy pula dye . Haha~, Act , nii bukan first time menang kan ? Last year pon group dyowg menang gak (: Btw , Tahniahh sayang ! Sape sangka , dye yg bagi Aien agak keras tuu boleh menari zapin , inang and bla bla bla bagai . Hee~

Kadang-2 , Aien mara gak dye menari-2 nii . Yela , kalau nme pon menari kompem-2 lahh ade training dye kan . Tambah-2 lg na SPM nii . Bukan bnyk masa tinggal . So , lepas nii tolong lahh bie , jgn na menari lg . Stop lahh . Cukup lahhh tuu k . Stop kan semua aktiviti tuu . Concentrate kat SPM pula . Boleh Janji ta ? Haa~, Aien nii kalau da berceloteh mmg susah na berhenti . Ape ? Na tengok gambar ? Yee , kejap . Aien baru na masukkan . Sabar tau . Lima minit dari sekarang (:


Nampak ta ? Segak kan ? Hee~





Haa~, nii lahh gambar-2 yg dapat Aien amek . Na amek bnyk-2 xlarat lahh . Kalau na tengok-2 lebih-2 , pegi lahh tengok kat FB kanak-2 di atas nii . Haha~. Pape pon , Tahniah lagi skali yaa . Usaha korang berbaloi (: K lahh , ckop sampai sini . Kbai .


Gambar nii saje letak . Tade kaitan pon act . Suka tengok dye senyum tuu . Tak handsome kat mata awak , Tp handsome di mata saya <3



Lot of LOVE ,
Nur Farah Ain .

Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D

Jamuan Lembaga Pengawas SMKPI 2011

Assalammualaikum Blogger .

Haa~, entry kali nii Aien guna gambar yg di ambil sendiri (: 15 Oktober 2011 bersamaan hari Sabtu , Lembaga Pengawas Sekolah Menengah Kebangsaan Pandan Indah telah mengadakan Jamuan Akhir tahun untuk semua pengawas . Cewahh , nmpk tak ayat Aien tuu . Macam na tulis karangan pula . Haha~, Okey , picture kat atas tuu gambar Aien dgn pengawas form five yg lain . Dari kiri , Farahin , Aina , Ain and Amira (: Before gerak naik bas tuu ktorang sempat snap gambar nii . 
Okey , Jamuan Pengawas yg diadakan di Bangunan Getah Asli Malaysia berhadapan KLCC # tu yang penting :p Not bad arr . Semua nmpk enjoy . Tahniah tok pengawas form four yg susah payah buatkan jamuan tuu . Macam ktorang last year jgk . Eyh , ape ? Korang xcaya tmpat tuu depan KLCC ? Na bukti ke ? Jap ea . 


Haa~, kan da cakap td . Tak nak caya sape suruh :p Paling penting adalah , makanan yg disediakan , SEDAP gilaaa . Kenyang lahh Aien makan . Dgn lauk ayam , daging , udang and bla bla . Tu baru mkn tengah hari . Makan petang dgn nugget , hot dog , fries . Hmm~, puas hati lahh . Even tahun nii xbuat kat hotel mcm tahun-2 sebelum nii , tp still enjoy (: Lepas tuu kan , dapat ais krim . Nyum nyum #macam budak kecik . Kira nii jamuan pengawas yg last tok Aien . Yela , tahun last kan . Hmm~, asyik pok pek pok pek jee . Nak letak gambar lak . Tengok tauuu !


Satu-2 nya gambar Aien sorang-2 (:






Bersama kawan kawan sekolah (:

woot woot , amacam , puas ta tngok gmbar-2 tuu ? Xpuas ? Ala , maaf lahh , tuu je gmbar yg ade . Haha~, K lahh , ckup untk entry kali nii . Kbaii <3


Lot of LOVE , 
Nur Farah Ain


Celoteh Daripada Nur Farah Ain :D